Keurmerken en certificaten

Keurmerken en certificeringen

Bij Rosmalen Dakbedekkingen staan veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel Wij kiezen ervoor om te voldoen aan een aantal keurmerken en certificeringen. Voor ons is een keurmerk of certificaat niet slechts een mooi stuk papier. De zorg voor veiligheid en kwaliteit is verweven in ons gehele bedrijf. Vraag er gerust naar bij onze collega’s.

Onze certificering

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001
  • VCA**
  • BRL 4702
  • Veiligheidsladder

Onze keurmerken

ISO 9001 is een norm voor kwaliteitsmanagement die er in het kort op neerkomt dat wij als bedrijf onze beloften waarmaken en dat ook kunnen aantonen. ISO 14001 is de wereldwijde norm die geldt voor milieumanagementsystemen. VCA is een veiligheidskeurmerk voor bedrijven met een verhoogd veiligheidsrisico en BRL 4702 is een beoordelingsrichtlijn voor de uitvoering van gesloten dakbedekkingssystemen, waarin waarborgen zijn opgenomen voor de kwaliteit van de dakbedekking én voor de kwaliteit en veiligheid van het uitvoeringsproces.

Coninko

In de dynamische wereld van dakdekkersbedrijven is Coninko een centraal aanspreekpunt dat kennis, ervaring en toewijding samenbrengt. Als een vertrouwde partner fungeert Coninko als de schakel tussen dakdekkersbedrijven en internationale leveranciers van hoogwaardige dakmaterialen. Het doel is eenvoudig: zorgen dat jouw bedrijf kan excelleren op het dak zonder gehinderd te worden door logistieke uitdagingen of bevoorradingsproblemen. Deze samenwerking stelt ons in staat om te focussen op wat er echt toe doet: het leveren van uitstekende resultaten op het dak.

Coninko en Rosmalen Dakbedekkingen

NDA

De Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA) is een samenwerking tussen vooraanstaande dakdekkers. Rosmalen Dakbedekkingen is al 10 jaar lid. De NDA biedt dakdekkers diverse voordelen, zoals gezamenlijke certificeringen, inkoopvoordelen bij leveranciers, kennisdeling en nieuwe initiatieven op het gebied van kwaliteit, innovatie en veiligheid. En hier profiteer je als klant natuurlijk weer van! Gezamenlijk kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van de Nederlandse daken blijven verbeteren en nieuwe innovaties en kennis vlot toepassingen in onze werkzaamheden

NDA en Rosmalen Dakbedekkingen

 

Dakbehoud

Rosmalen Dakbedekkingen is partner in Dakbehoud Nederland; een samenwerkingsformule tussen een aantal grote dakdekkersbedrijven die aangesloten zijn bij de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). Dakbehoud Nederland houdt zich bezig met planmatig dakonderhoud en -beheer voor een specifieke groep van landelijk opererende vastgoedbeheerders. Onze partners zijn gevestigd door heel Nederland en zijn net als Rosmalen Dakbedekkingen volledig gecertificeerd. Dankzij onze samenwerking kan Dakbehoud Nederland landelijke dekking garanderen en een eenduidige en hoogwaardige dienstverlening verlenen.

dakbehoud nederland en rosmalen dakbedekkingen

 

Dakmerk

Het Dakmerk-keurmerk garandeert een vakkundige en betrouwbare dakconstructie en geeft 10 jaar gewaarborgde waterdichtheidsgarantie. Alle projectplannen van gecertificeerde dakdekkersbedrijven worden voorafgaand aan de uitvoering uitgebreid getoetst op een aantal belangrijke criteria, zoals systeemkeuze, pakketopbouw en materiaalkeuze. Ook tijdens de uitvoer worden er met regelmaat steekproefcontroles uitgevoerd door onafhankelijke inspecteurs. Zij controleren het dak en de uitvoer op ruim 40 punten. Dit heeft allemaal als doel om maximale zekerheid en de hoogste kwaliteit te kunnen bieden als het gaat om jouw dakconstructie.

 

Ook is Rosmalen Dakbedekkingen een door Fundeon erkend leerbedrijf.

TECTUM: Leermeester voor toekomstige dakdekkers

In samenwerking met TECTUM, een vooraanstaande opleider in bitumineuze en kunststof dakbedekking, investeert Rosmalen Dakbedekkingen in de toekomst van het dakdekkers vak. Jaarlijks krijgt een divers gezelschap de kans zich te ontwikkelen tot bekwame dakdekkers via de uitgebreide opleidingen van TECTUM. Met een focus op intensieve begeleiding en praktijkgerichte training biedt TECTUM een solide basis voor toekomstige vakmensen in de dakbedekkingsbranche.

Een greep uit
onze projecten

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep