Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dak is een cruciaal, maar tegelijkertijd kwetsbaar onderdeel van jouw gebouw. Na verloop van tijd is renovatie noodzakelijk om het dak in optimale conditie te houden. Of het nu gaat om scheurtjes, onvoldoende isolatie, of het bereiken van de maximale levensduur. Tijdig ingrijpen is essentieel om lekkages of andere calamiteiten te voorkomen. Wij, Rosmalen Dakbedekkingen, met meer dan 40 jaar ervaring, zijn gespecialiseerd in renovaties van vlakke en licht hellende daken van bedrijfs- en overheidsgebouwen. Voor zowel grote als kleine renovaties kun je rekenen op onze vakkundige en goed opgeleide dakdekkers.

Renovatietraject

Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor dakrenovaties. In de eerste fase bespreken wij jouw wensen en eisen en voeren wij een nulmeting uit. Een technisch adviseur inspecteert jouw dak grondig, toetst of het voldoet aan de laatste richtlijnen en wet- en regelgeving en documenteert onze bevindingen uitgebreid. Dit document biedt volledig inzicht in de huidige conditie van jouw dak en eventuele risico’s. Gezamenlijk bespreken wij de renovatiemogelijkheden, het benodigde budget en de termijn waarbinnen de renovaties moeten plaatsvinden. Zo weet je direct waar je aan toe bent en voorkom je verrassingen. De renovatie wordt uitgevoerd door onze eigen vakmensen, conform de nieuwste technieken en richtlijnen met minimale overlast.

Verzekerd van kwaliteit en garantie

Rosmalen Dakbedekkingen staat voor kwaliteit en vakmanschap, onderstreept door diverse keurmerken en certificaten. Al onze projecten worden vooraf en tijdens de uitvoering onafhankelijk gecontroleerd door de keuringsdienst van Dakmerk, het kwaliteitskeurmerk voor platte en licht hellende daken. Dit waarborgt dat de dakrenovatie voldoet aan de nieuwste richtlijnen en wet- en regelgeving. Bovendien garanderen wij het gebruik van KOMO-gecertificeerde materialen. Na oplevering ontvangt jouw dak een eigen dak gebonden Dakmerk Certificaat, goed voor 10 jaar gewaarborgde garantie.

Onderhoud na renovatie

Ook na renovatie behoeft jouw dak regelmatig onderhoud. Planmatig onderhoud verlengt niet alleen de levensduur van het dak, maar bespaart ook op lange termijn kosten door het vroegtijdige signalering van gebreken. Jaarlijks ontvang je een rapportage over de status van jouw dak. Wij beschouwen een renovatie als het startpunt van een succesvolle samenwerking. De investering van een 10-jarig onderhoudscontract nemen wij mee in de begroting van een renovatietraject. Hiermee profiteer je van de voordelen van Dakbehoud Nederland, een samenwerkingsverband tussen vooraanstaande dakdekkers in heel Nederland. Samen bieden wij landelijk opererende vastgoedbeheerders een uniforme service voor planmatig dakonderhoud.

Dak renoveren?

Is jouw dak toe aan renovatie en zoek je een nieuwe partner voor dakmanagement en -onderhoud? Rosmalen Dakbedekkingen adviseert je graag over de renovatie van jouw dak en laat je de voordelen zien van een samenwerking op het gebied van dakbeheer en -onderhoud. Neem contact op met een van onze adviseurs via info@rosmalendakbedekkingen.nl of bel 024-6413412.

Een greep uit
onze projecten

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep