Over Rosmalen Dakbedekkingen

Over Rosmalen Dakbedekkingen

Rosmalen Dakbedekkingen: Bouwend op betrouwbaarheid en vakmanschap

Missie & visie

Bij Rosmalen Dakbedekkingen omarmen wij de missie en visie die verder gaat dan alleen daken bedekken. Met een passie voor excellentie en een toewijding aan kwaliteit, streven wij ernaar om daken te creëren die niet alleen beschermen maar ook duurzaam zijn. Ontdek hoe onze visie is om de standaard te zetten voor betrouwbare en hoogwaardige dakwerken.

Onze historie in dakbedekking

In het hart van Rosmalen Dakbedekkingen ligt een rijke geschiedenis van toewijding aan vakmanschap. 40 jaar geleden is het familiebedrijf opgericht met oog op de installatietechniek. Na enige tijd besloot het bedrijf uit te breiden in service. Zo is het onderdeel dakbedekking ontstaan en uitgegroeid tot een zelfstandige eenheid binnen de organisatie. Sinds onze start hebben wij stappen gezet in de wereld van dakbedekking met een toewijding aan kwaliteit en innovatie.

Innovatie en vakmanschap vandaag: Rosmalen Dakbedekkingen in het heden

Vandaag de dag zetten wij de standaard in de dakbedekkingsbranche. Met een getalenteerd team van 80 vakmensen bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Wij blijven innoveren en groeien om daken met kwaliteit te leveren.

Keurmerken & Certificaten

Bij Rosmalen Dakbedekkingen geloven wij in vakmanschap, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarom zijn wij trots op onze keurmerken en certificaten die getuigen van jouw toewijding aan kwaliteit, kennis en vakmanschap. Ontdek onze erkenningen en wees gerust in de wetenschap dat jouw project in bekwame handen is.

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep