Dakbehoud

Dakbehoud

Het behoud van je dak is essentieel om de levensduur te verlengen en potentiële risico’s zoals lekkages en instortingsgevaren tijdig te signaleren en op te lossen. Bij Rosmalen Dakbedekkingen zijn wij al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het onderhoud en beheer van daken voor vastgoedeigenaren en -beheerders. Onze reputatie is opgebouwd dankzij de keuze van grote en gerenommeerde opdrachtgevers die vertrouwen op onze kwaliteit, expertise en betrokkenheid. Onze vakbekwame dakdekkers inspecteren grondig, voeren onderhoud uit en bieden inzicht in de huidige staat van jouw dak met duidelijke rapportages.

Is jouw organisatie voorbereid?

Ieder weertype heeft invloed op de conditie van jouw dak. Laat jouw dak daarom periodiek controleren en onderhouden.

Periodiek onderhoudsbeurt

Wij geloven in planmatig en prestatiegericht dakonderhoud. Dit betekent dat wij met onze klanten onderhoudscontracten afsluiten voor een bepaalde of onbepaalde duur. Gedurende de contractperiode inspecteren, reinigen en herstellen onze vakmensen jouw dak op gezette tijden. Na elke onderhoudsbeurt ontvang je een uitgebreid rapport over de huidige status van jouw dak. Tijdens de werkzaamheden houden wij rekening met de omgeving om overlast te minimaliseren en na voltooiing laten wij het dak schoon achter.

Dakbehoud Nederland

Rosmalen Dakbedekkingen is trots eigenaar van Dakbehoud Nederland, een samenwerkingsverband van vooraanstaande dakdekkers die lid zijn van de Nederlandse Dakdekkers Associatie (NDA). Dankzij deze samenwerking kunnen wij hoogwaardig en planmatig dakonderhoud en -beheer bieden aan vastgoedeigenaren en -beheerders in heel Nederland. Het onderhoud voeren wij uit met onze  vakmensen of door een partner uit de buurt, waardoor wij landelijke dekking garanderen.

Voordelen van een onderhoudscontract

  • Landelijke dekking: ongeacht de locatie van jouw vastgoed.
  • Eén aanspreekpunt: altijd duidelijke communicatie.
  • Inzichtelijke rapportages: je houdt de conditie van jouw dak bij.
  • Kwaliteitswaarborg: gegarandeerd door keurmerken en certificeringen.
  • Flexibiliteit: schaal projecten naar wens op of af.
  • Gunstige prijsstelling: optimaal rendement van jouw onderhoudsbudget.
  • 24/7 calamiteitenservice: snelle reactie op noodgevallen.

Partner in dakonderhoud

Kies je voor Rosmalen Dakbedekkingen, dan kies je voor een duurzame samenwerking met een professionele en betrokken dakspecialist. Onze goed opgeleide vakmensen zijn kennispartners op het gebied van dakrenovatie, dakveiligheid en duurzaamheid.

Op zoek naar een partner voor een langdurige samenwerking? Neem contact met ons op via 024-6414412 of stuur een e-mail naar info@rosmalengroep.nl. Wij laten je graag zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Een greep uit
onze projecten

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep