Dakbedekkingen

Dakbedekkingen

Bij Rosmalen Dakbedekkingen specialiseren wij ons in het onderhouden en renoveren van verschillende soorten daken, zoals vlakke en hellende daken, energiedaken, gebruiksdaken en groendaken voor de zakelijke markt. Wij nemen jouw totale dakproject ter hand, van advies tot onderhoud en van sloop tot renovatie. Als eigentijds dakdekkersbedrijf zetten wij in op duurzaam werken en persoonlijke betrokkenheid bij zowel de opdracht als jou als opdrachtgever.

Jouw dak, onze zorg

Wij staan paraat om jouw vraagstukken met betrekking tot dakbedekking volledig op te lossen. Dit realiseren wij door middel van een grondige kennismaking, een gedegen voorbereiding en een zorgvuldige uitvoering. Ook na afloop voorzien wij in onderhoud, advies en nazorg.

Gedegen kennis, grondige voorbereiding en zorgvuldige uitvoering

Bij de voorbereiding van jouw dakproject maken wij nauwkeurige afspraken over wat er moet gebeuren, evenals de precieze locatie, timing en uitvoeringswijze. Op deze manier minimaliseren wij de beslissingen die jij tijdens het project moet nemen en beperken wij de impact op jouw tijd.

No-nonsens aanpak

Bij Rosmalen Dakbedekkingen houden wij ons aan afspraken. Een probleem tijdens de voorbereiding, uitvoering of nazorg van het project is ons probleem. Jij bent bovendien altijd op de hoogte van de voortgang door middel van korte tussenrapportages met heldere beschrijvingen en foto’s.

Is jouw dak toe aan renovatie of dakmanagement en -onderhoud? Rosmalen Dakbedekkingen adviseert je graag over jouw dak en laat je de voordelen zien van een samenwerking op het gebied van dakbeheer en -onderhoud. Neem contact op met een van onze adviseurs via info@rosmalengroep.nl of bel 024 – 64 14 412. 

Een greep uit
onze projecten

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep