Vervanging zinken goten en PVC buizen voor Willems Vastgoed Onderhoud

V

Rosmalen Dakbedekkingen is verheugd om een langdurige samenwerking met Willems Vastgoed Onderhoud aan te kondigen. Deze samenwerking is ontstaan uit de eerste contacten die werden gelegd door Joop Koorneef, de vader en opa van een aantal medewerkers in Dordrecht. Daarnaast is Willems Vastgoed Onderhoud ook een van de contractpartners van Havensteder, waar Rosmalen Dakbedekkingen regelmatig mee samenwerkt.

Begin vorig jaar heeft Peter van der Well van Willems Vastgoed Onderhoud bij ons een aanvraag gedaan voor een offerte voor werkzaamheden in Berkenwoude. Wij waren zeer vereerd en hebben een scherpe prijs geoffreerd, wat uiteindelijk heeft geleid tot een opdracht voor het vervangen van de zinken goten inclusief nieuwe PVC buizen.

Onze ervaren loodgieters, Peter en Brian Heijstek, hebben het werk weer op een vakkundige manier uitgevoerd, met oog voor detail en kwaliteit. Hierdoor konden we het project met een goed gevoel opleveren aan Willems Vastgoed Onderhoud.

Rosmalen Dakbedekkingen kijkt ernaar uit om de samenwerking met Willems Vastgoed Onderhoud voort te zetten en verdere projecten tot een succes te maken.

Bekijk meer
projecten

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep