Rosmalen Dakbedekking in een nieuw jasje (en broek)

Na intensieve planning en ontwikkeling hebben we besloten om een frisse uitstraling te geven aan onze visuele identiteit. Met trots presenteren we onze gloednieuwe logo’s en bedrijfskleding.

Nieuwe logo’s

Onze logo’s vormen het gezicht van ons bedrijf en spelen een essentiële rol in het communiceren van onze identiteit en waarden. Ze zijn eenvoudig, herkenbaar en passen perfect bij onze kernwaarden van transparantie en betrouwbaarheid. Het zorgvuldig gekozen kleurenschema weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, met groen en blauw dat vertrouwen en stabiliteit uitstraalt, en groen dat onze inzet voor een groenere toekomst benadrukt.

We nodigen je uit om onze nieuwe website te bezoeken en ons te volgen op InstagramFacebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle updates en aanvullende informatie.

Logo rosmalen dakbedekkingen

Bedrijfskleding

Samen met onze nieuwe logo’s introduceren we een geheel nieuwe lijn bedrijfskleding. We vinden dat onze medewerkers kleding verdienen die niet alleen comfortabel en duurzaam is, maar ook eenheid en professionaliteit uitstraalt. De kleding is ontworpen met aandacht voor stijl en functionaliteit, waarbij de herkenbare kleuren van ons nieuwe logo subtiel zijn verwerkt, wat zorgt voor een consistente uitstraling.

We willen onze gewaardeerde klanten, partners en toekomstige samenwerkingspartners bedanken voor hun steun. Bezoek onze nieuwe website en volg ons op Instagram, Facebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van updates en aanvullende informatie.

We kijken uit naar de voortzetting van Rosmalen Dakbedekkingen en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over onze nieuwe uitstraling als wij!

Rosmalen Dakbedekkingen | Dak behoud | Dak onderhoud | Dak lekkage | Dakbedekking

Lees nog even verder


Meer nieuws

14-03-2024

Nieuw talent bij Rosmalen Dakbedekkingen: Maak kennis met Daan de Jong!

17-01-2024

Niet 1, maar 2 certificaten van Derbgium

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep