Nieuw talent bij Rosmalen Dakbedekkingen: Maak kennis met Daan de Jong!

Op 7 maart vierde Daan de Jong zijn 21e verjaardag, maar dar was niet het enige wat hij vierde. Ook het begin van een nieuw avontuur bij Rosmalen Dakbedekkingen. Als kleinzoon van een dakdekker die het begin van het bedrijf zelf heeft meegemaakt en met een oom die al jarenlang bij Rosmalen Dakbedekkingen werkt, is Daan bekend met de dakdekkerswereld.

Zijn opa, Joop Koorneef, begon zijn carrière als dakdekker in Wijchen en groeide uit tot een gerespecteerde naam binnen zowel het bedrijf als de branche. Zijn vaardigheden en passie voor het vak heeft hij doorgegeven aan velen, waaronder zijn zoon Gert-jan Koorneef. Hij werkt al 35 jaar bij Rosmalen Dakbedekkingen en is inmiddels vestigingsmanager is in Dordrecht.

Een aantal weken geleden stond Daan bij Gert-jan op de stoep in Dordrecht, vastbesloten om te ontdekken of het dakdekkersvak ook voor hem weggelegd zou zijn.

Inmiddels is Daan al een aantal weken aan de slag bij Rosmalen Dakbedekkingen en hij heeft het ontzettend naar zijn zin. Hij is een snelle en leergierige leerling.

Het gezegde ‘het bloed kruipt waar het niet gaan kan’ lijkt zeker van toepassing op Daan de Jong, die met zijn familieachtergrond en passie voor het vak een waardevolle aanwinst is voor het team van Rosmalen Dakbedekkingen.

Lees nog even verder


Meer nieuws

17-01-2024

Niet 1, maar 2 certificaten van Derbgium

06-01-2024

Rosmalen Dakbedekking in een nieuw jasje (en broek)

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep