Niet 1, maar 2 certificaten van Derbgium

Niet 1, maar 2 certificaten van Derbgium

Vandaag heeft Rosmalen Dakbedekkingen een bijzondere prestatie bereikt, waarbij niet één, maar twee certificaten officieel zijn overhandigd door Dennis Verkaik, de Rayonmanager bij Derbigum.

Trotse partner van Derbigum

Als trotse partner van Derbigum zijn we verheugd om opnieuw erkend te worden als een bedrijf dat met trots gebruikmaakt van Derbigum-materialen. Dit jaar hebben we niet alleen een certificaat ontvangen ter erkenning van ons bedrijf, maar ook een afzonderlijk certificaat dat bevestigt dat ons personeel bevoegd en gecertificeerd is om met Derbigum te werken.

Persoonlijke overhandiging

Onze dank gaat uit naar Dennis Verkaik voor het persoonlijk overhandigen van deze certificaten. Dit bevestigt niet alleen de kwaliteit van ons vakmanschap, maar versterkt ook de hechte samenwerking tussen Rosmalen Dakbedekkingen en Derbigum.

Naar een toekomst van samenwerking

Met enthousiasme kijken we uit naar vele jaren van voortdurende samenwerking en de succesvolle voltooiing van dakprojecten!

We nodigen je uit om onze nieuwe website te bezoeken en ons te volgen op InstagramFacebook en LinkedIn om op de hoogte te blijven van alle updates en aanvullende informatie.

Lees nog even verder


Meer nieuws

14-03-2024

Nieuw talent bij Rosmalen Dakbedekkingen: Maak kennis met Daan de Jong!

06-01-2024

Rosmalen Dakbedekking in een nieuw jasje (en broek)

Rosmalen Dakbedekkingen is de dakspecialist binnen
Wessels Bouwgroep